اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد

فرمانده نیروی دریایی روسیه با امیر دریادار ایرانی دیدار کرد

فرمانده نیروی دریایی روسیه با حضور در ستاد نیروی دریایی ارتش از امیردریادار ایرانی دعوت کرد با حضور در رژه سالروز تاسیس نیروی دریایی ارتش روسیه در سن پترزبورگ، از یگان‌های نیروی دریایی این کشور بازدید کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در دیدار دریاسالار نیکولای یومنوف فرمانده نیروی دریایی روسیه ضمن خیرمقدم، از همکاری‌های نیروی دریایی روسیه در اجرای مسابقات ارتش‌های جهان و اجرای رزمایش مشترک ایران چین و روسیه قدردانی کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: حضور ناوگان نیروی دریایی روسیه در ۳ رزمایش مشترک ایران چین و روسیه بسیار ارزشمند بود، بویژه حضور در رزمایش اخیر حاوی پیام مهمی برای دشمن مشترک‌مان بود.

دریادار ایرانی افزود: دشمن تلاش می‌کند مثلث ایران، چین و روسیه را درگیر کند که ما نتوانیم همکاری‌های لازم را داشته باشیم ولی به لطف خدا، همکاری‌ها و اقدامات خوبی داشته و داریم و لازم است این ارتباط و همکاری‌ها بیش از پیش تقویت شود.

وی با تأکید بر لزوم تشکیل کمیته مشترک، بر تعامل بیشتر در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه آموزشی، فنی و... تاکید کرد.

دریاسالار نیکولای یومنوف نیز با ابراز خرسندی از دیدار با امیر دریادار ایرانی گفت: امیدوارم این سفر موجب پیشرفت بیش از پیش روابط نیروی دریایی دو کشور شود.

وی افزود: تصمیم برگزاری برخی از مسابقات ارتش‌های جهان در کشور ایران تصمیم درست و بجایی بود و لازم است در این زمینه تلاش‌های‌مان را بیشتر کنیم.

فرمانده نیروی دریایی روسیه با تاکید بر اهمیت ارتباط نیروی دریایی دو کشور و همکاری‌های خوب این دو نیرو، اضافه کرد: ما نباید در این نقطه متوقف شویم بلکه باید روز به روز روابط‌مان ارتقا دهیم

فرمانده نیروی دریایی روسیه با استقبال از پیشنهادهای دریادار ایرانی گفت: آمادگی داریم هر چه زودتر در این موارد به توافق دوجانبه دست یافته و آن‌ها را عملیاتی کنیم. ما مطمئن هستیم در مسیر درست حرکت می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی روسیه، از امیر دریادار ایرانی دعوت کرد تا در رژه سالروز تاسیس نیروی دریایی ارتش روسیه در سن پترزبورگ حضور یافته و از یگان‌های نیروی دریایی این کشور بازدید کند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار